Nieuws

Dartstornooi The Locals 2023

Vernieuw nu je lidmaatschap voor het seizoen 2023-2024

et vernieuwen van je lidmaatschap voor het komende seizoen is nu mogelijk. Het vernieuwen van je lidmaatschap is eenvoudig. Klik hieronder en ontdek de mogelijkheden om je lidmaatschap te vernieuwen. We kijken ernaar uit om je opnieuw te verwelkomen als lid en samen een geweldig seizoen tegemoet te gaan!

Lidmaatschap
Dartstornooi The Locals 2023

Dartstornooi 9-10 September

9-10 september organiseren we een eerste Locals- dartstornooi op Jan Breydel voor iedereen die graag darts speelt. Iedereen is zeker van 4 wedstrijden en een grote prijzengeld is voorzien alsook een mooi aandenken. Foodtruck aanwezig.

Je bent enkel ingeschreven wanneer je overgeschreven hebt op dit rekeningnummer: BE85 9795 7859 5406. BELANGRIJK! Bij mededeling vermelden: je naam en in welke groep je zal spelen (Enkel-dubbel-Dames-Jeugd-para) Jeugd is t/m 17 jaar. Enkel is 15€/ dubbel 30€.

Abonnementen nieuw seizoen

Abonnementen seizoen 2023 - 2024

Wenst u je abonnement via ons te bestellen dan kan je een whatsapp sturen naar ons met je naam en voornaam en je id nummer van je abonnement, dan stuur wij een bericht terug met ons rekeningnummer zo dra wij je betaling ontvangen hebben bestellen wij jou abonnement.